Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 21 maart 2013

Samsung EcoBubble actie: Niet tevreden? Geld terug!

Samsung heeft een speciale actie voor jou! Omdat Samsung een origineel kwaliteitsproduct garandeert, komen ze met een unieke ‘niet tevreden, geld terug’ garantie. De spelregels zijn simpel: Ben je niet tevreden met je Samsung EcoBubble wasmachine? Dan bieden ze de mogelijkheid om je geld terug te krijgen.

Samsung EcoBubble

De Samsung EcoBubble technologie slaat je wasmiddel en water tot schuim voordat de wascyclus begint. Hierdoor ontstaan er bubbels die sneller doordringen in je kleding dan geconcentreerd wasmiddel. Je wasgoed wordt net zo schoon in koud water als in warm water. En zo bespaar je met de Samsung EcoBubble energie!

Actie uitleg

Heb je in de periode 15 maart tot en met 31 december 2013 een Samsung EcoBubble wasmachine gekocht en ben je niet helemaal tevreden met je aankoop? Samsung geeft je de mogelijkheid om binnen 30 dagen na aankoop gebruik te maken van de ‘niet tevreden, geld terug’ garantie. De volgende Samsung wasmachines doen mee aan de actie:

WF80F5E3P4W  WF70F5E3P4W
WF806P4SAWQ  WF706P4SAWQ
WF1124ZAC  WF0806Z8E
F906P4SAWQ  F0806Z8W

Niet tevreden?

Heb je in de actieperiode 15 maart tot en met 31 december 2013 een Samsung EcoBubble wasmachine gekocht en voldoet deze niet aan je verwachtingen? Klik dan hier om je geld terug te krijgen.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top