Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 10 september 2012

Samsung geeft je je geld terug als je niet tevreden bent!

Je kan nu nog steeds 30 dagen een Samsung EcoBubble wasmachine uitproberen. En ben je om welke reden dan niet tevreden, dan krijg je van Samsung gewoon je geld terug.

Na een Samsung EcoBubble wasmachine wil je niet meer terug.

Wasmachine.nl en Samsung geloven dat wanneer je eenmaal een EcoBubble wasmachine hebt geprobeerd, je nooit meer iets anders wilt. Samsung is hier zelfs zo van overtuigd, dat zij nu je geld teruggeven wanneer je niet tevreden bent. Top deal dus!

Samsung WF0804Y8E

De nieuwste EcoBubble technologie vind je op de Samsung WF0804Y8E. Deze wasmachine is de meeste luxe die er is. Energielabel A+++ en 8 kilo vulinhoud. Dat betekend dat deze wasmachine echt super zuinig is en je veel meer wasgoed in één keer kan wassen.

Wat moet je precies doen?

Koop een Samsung wasmachine die meedoet aan de ‘Niet tevreden geld terug’ actie van Samsung. Indien je na 30 dagen na aanschaf niet tevreden bent over je wasmachine en dit valt binnen de actievoorwaarden, dan haalt Samsung het desbetreffende apparaat gewoon weer op en betaalt het aankoopbedrag aan je terug.

Vul online het aanmeldformulier in en stuur dit met de originele streepjescode van de verpakking én een kopie van de aankoop bon voor 31 januari 2013 op naar het onderstaande adres.

Samsung Niet Tevreden, Geld terug Promotie
Postbus 105
3400 AC IJsselstein

Actievoorwaarden

Meer informatie over de ‘Samsung niet tevreden geld terug’ actie vind je hier inclusief de actievoorwaarden.

De actie loopt tot 31 december. Dus doe mee en laat je verassen!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top