Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 02 september 2013

Samsung geeft tot wel 150 euro terug bij EcoBubble wasmachines en drogers

De EcoBubble wasmachines van Samsung besparen niet alleen flink op je energiekosten. Je krijgt nu ook nog eens geld terug! Maak kennis met EcoBubble

EcoBubble

Maak kennis met de revolutionaire EcoBubble wasmachines en drogers van Samsung. De machines zijn zuinig, gebruiksvriendelijk en beschikken over tal van handige functies.

De EcoBubble technologie bijvoorbeeld, slaat wasmiddel en water tot schuim voordat het wascyclys begint. Er ontstaan bubbels die sneller door je kleding dringen dan geconcentreerd wasmiddel. Het resultaat? Je was wordt net zo schoon in koud water als in warm water. Op deze manier besparen de EcoBubble wasmachines energie!

Ontvang geld terug!

Koop in de actieperiode van 1 september t/m 31 oktober 2013 één van de onderstaande geselecteerde wasmachines of drogers en ontvang geld terug.

150 euro retour

WF1124ZAC
Wat moet je doen?
Wanneer je een actieproduct hebt gekocht, kun je je hier registreren om je geld retour te ontvangen. Lees hier alle actievoorwaarden van deze cashback actie van Samsung. De actieperiode loopt van 1 september t/m 31 oktober 2013.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top