Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 14 januari 2014

Samsung Smart Home

Tijdens de CES van 2014 liet Samsung ons kennis maken met Samsung Smart Home. Hiermee bedien je diverse apparaten in je huis met één apparaat. Dowdnload de speciale app op je smartphone en je bedient, waar ter wereld je ook bent, je koelkast, televisie, maar ook je wasmachine.

Smart Home

Smart Home bestaat uit drie hoofdfuncties: Device Control, Home View en Smart Customer Service. Met Device Control bedien je al je apparaten in huis met je smartphone, tablet of Smart TV. Zet het licht aan en stel je airconditioning in. Dankzij de app stel je zelfs op afstand apparaten in, ook wanneer je in het buitenland bent. De app werkt zelfs met spraakinvoer, zeg tegen je Galaxy Gear ‘ik ga weg’ en al je lampen schakelen automatisch uit, maar ook andere geselecteerde apparaten. ‘Goede nacht’ zorgt ervoor dat alle lampen dimmen, de tv uitschakelt en je je klaar kan maken om te gaan slapen.

Home View geeft je een kijkje in huis wanneer je er niet bent. Deze functie werkt met ingebouwde camera’s en de Smart Customer Service geeft aan wanneer het tijd is om je apparaten een onderhoudsbeurt te geven. Of wanneer er bepaalde onderdelen vervangen moeten worden.

Uitbreiding

Deze ontwikkelingen klinken nog allemaal een beetje futuristisch, maar het is toch echt werkelijkheid. Samsung wil de Smart Home in de toekomst uitbreiden met bijvoorbeeld energieverbruik, veiligheid en gezondheidszorg.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top