Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 14 oktober 2010

Samsung wasmachine: Bespaar energie door wassen met Eco Bubble!

De nieuwe Eco Bubble wasmachines van Samsung hebben een energieverbruik die 30% lager ligt dan wasmachines met een energie A-label. Daarmee valt deze wasautomaat in de beste klasse qua energieverbruik. Naast een sterk verlaagd energieverbruik wast deze wasmachine met zijn nieuwe wastechnologieën schoner dan ooit en is de iQdrive motor ook nog eens opvallend stil!

Samsung's Eco Bubble technologie

Het Eco Bubble-wasprogramma van Samsung zorgt ervoor dat het wasmiddel extra goed oplost in het water. Het water wordt namelijk onder hoge druk in de trommel gespoten waardoor snel veel schuim ontstaat. Dit schuim dringt snel en diep door in je kleding. Hierdoor geeft wassen op een temperatuur van 15 graden zelfs een beter resultaat dan op 40 graden. Hiermee bespaar je tot maar liefst 70% op je energieverbruik. Dit is goed voor het milieu, en je portemonnee natuurlijk! Deze Eco Bubble wasmachines van Samsung zijn verkrijgbaar met een wascapaciteit van 7 kg en 8 kg.

Kwetsbare kleding wassen

Zelfs je kwetsbare kleding is veilig in deze wasmachine. Het zeepmengsel dat ontstaat door de Eco Bubble technologie is namelijk erg zacht voor kwetsbare kleding als zijde, wol en bijvoorbeeld lingerie. Verder beschikt deze wasmachine over een ‘Diamond Drum’ wastrommel, die beschikt over zeer kleine watergaten zodat je kleding niet meer vast zal komen te zitten.

Extra lange levensduur van je wasmachine

Overal is aan gedacht, want de keramische verwarming van deze wasmachine is minder gevoelig voor kalkaanslag, doordoor heeft de Eco Bubble wasmachine van Samsung een extra lange levensduur.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top