Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 28 februari 2011

Samsung wast wol veilig!

Samsung, mede als Hotpoint-Ariston en AEG zijn voorbeelden van wasmachines die een Woolmark keurmerk hebben gekregen. Dit keurmerk geeft dealers en consumenten een kwaliteitsgarantie. Wasmachines die voorzien zijn van dit logo voldoen aan strenge voorwaarden van Texelwool®, het waarborgt de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid dat wol langer mooi blijft!

Je wollen lievelingstrui, die mooie sjaal of dat lekkere warme vest wil je natuurlijk zo mooi mogelijk houden. Maar het komt nogal eens voor dat wol wil krimpen in de wasmachine. En het is natuurlijk niet de bedoeling dat je pas gekochte wollen vest maatje L na één wasbeurt opeens een maatje S is.

Wasmachines met het speciale Woolmark keurmerk werken met een zeer speciaal wascyclus. Wol is teer materiaal en in deze wasmachines wordt het op een delicate manier behandeld. De Samsung WF 8704 ASA, Hotpoint-Ariston AQM8D-49, AEG Lavamat 74950 W en de Samsung WD 8704 EJF zijn wasmachines die dit Woolmark keurmerk hebben verdient. Met een verbeterd wolprogramma behoort gekrompen wollen kleding eindelijk tot het verleden. Het is heel simpel, u kiest het juiste wolprogramma en uw kleding blijft er naturel uitzien en aanvoelen. Zelfs na 20 wasbeurten is de wol nog steeds van goede kwaliteit. Dus waarom nog met de hand wassen als het tegenwoordig ook veilig in de wasmachine kan!

Wasmachine.nl heeft natuurlijk de juiste wasmachines in huis om aan al uw voorwaarden te kunnen voldoen. Of u nu opzoek bent naar een Samsung, AEG, Hotpoint-Ariston of een van de andere grote merken, bij www.wasmachine.nl bent u aan het juiste adres. Bekijk online hier ons assortiment of kom gezellig langs in onze showroom!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top