Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 14 maart 2014

Samsung WF80F7E6P6W3: ‘Beste uit de Test’ Consumentenbond januari ‘14

De Samsung WF80F7E6P6W3 is een revolutie in wassen. Was in koud water en bespaar energie en dit terwijl je kleding schoner wordt dan ooit. Reden voor de Consumentenbond om de Samsung WF80F7E6P6W3 het predicaat ‘Beste uit de Test’ te geven.

Samsung WF80F7E6P6W3 met Eco Bubble

Deze machine heeft de Samsung Eco Bubble technologie. Zo kan je je vuile wasgoed op lagere temperaturen wassen, zonder in de leveren op het wasresultaat. Wassen op lagere temperaturen zorgt voor een besparing op je energieverbruik.

De Eco Bubble technologie slaat het wasmiddel en water tot schuim, nog voordat de cyclus begint. Er onstaan bubbels die dieper door het weefsel dringen waardoor je kleding net zo effectief in koud water wast, dan in warm water. De Samsung Eco Bubble technologie werkt zelfs beter dan geconcentreerd wasmiddel.

De meest veelvoorkomende vlekken, lees: wijn, tomaat, bloed, chocolade en gras pakt deze machine zonder moeite aan. Maar ook de moeilijkere vlekken zijn niet opgewassen tegen Samsungs Eco Bubble.

Duurzaam en stil

Daarnaast heeft de Samsung WF80F7E6P6W3 een digitale inductiemotor met een innovatief ontwerp. De motor heeft geen borstels, maar magneten waardoor de trommel ronddraait. Dit betekent minder geluid én minder wrijving. Wat weer goed is voor de onderdelen want zo ervaart deze wasmachine minder slijtage. Deze wasmachine is dus ontzettend duurzaam en je krijgt ook nog eens tien jaar garantie op de motor.

Smart Check

Mocht er onverwachts toch wat zijn met deze Samsung wasmachine, dan hoef je geen monteur te bellen. Download gewoon de Smart Check app! Deze detecteert fouten en stelt een diagnose. Daarna wordt er een oplossing gegeven voor het probleem. Ideaal dus!

Persoonlijke voorkeur

Gebruik je altijd hetzelfde programma? Dat kan natuurlijk. De Samsung WF80F7E6P6W3 onthoudt je laatst gekozen wasprogramma en onthoudt deze. Zo hoef je het programma niet steeds opnieuw in te stellen.

'Beste uit de Test' Consumentenbond januari 2014

Wij snappen wel waarom deze Samsung wasmachine als ‘Beste uit de Test’ is gekomen, want deze wasmachine van Samsung is inderdaad een revolutie in Wassen.

Lees hier nóg meer over de Samsung WF80F7E6P6W3.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top