Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 06 januari 2016

Samsungs AddWash-revolutie is van start gegaan!

AddWash is de nieuwste technologie voor Samsung wasmachines. In 2015 kondigde Samsung het al aan: in alle rust de was starten, zonder je zorgen te maken dat je iets vergeet! Je kan het namelijk altijd nog aan de was toevoegen via de AddWash-klep in de deur van de machine! De verdwaalde sok die je toevallig nog tegenkomt, een washandje dat je is ontglipt, of dat ene vest wat beneden nog aan de stoel hing: het kan eenvoudig toegevoegd worden aan de draaiende was.

De nieuwe Samsung WW8500 AddWash

Met de nieuwe WW8500 wasmachine geeft Samsung een nieuwe richting aan binnen de consumentenelektronicamarkt. De nieuwe ‘uitvinding’ door het bedrijf zal in veel huishoudens het wassen van kleding e.d. een stuk makkelijker gaan maken. Met deze nieuwe WW8500 wasmachine van Samsung komt de nieuwe technologie AddWash om de hoek kijken. De naam van deze technologie zegt het al: was toevoegen. Zo simpel is het! Tijdens de was kan je altijd nog kleding toevoegen.

Bij een reguliere wasmachine geldt meestal dat wanneer je jouw wasbeurt hebt aangezet, je niks meer kan toevoegen aan de draaiende was. Bij sommige reguliere modellen is dit wel mogelijk, maar dan moet eerst het waterniveau weer omlaag worden gebracht. Bovendien zijn veel gebruikers van wasmachines bang dat zo’n actie de wasmachine kapot kan maken. Dus laten ze de net-te-laat-ontdekte was liggen op de nieuwe stapel.

Nu hoeft dat niet meer! De Samsung WW8500 is het eerste model met AddWash. Hiermee voeg jij op ieder gewenst moment tijdens de wasbeurt extra kleding, wasmiddel of wasverzachter toe. Dit gaat zeer eenvoudig met de speciaal ontwikkelde AddWash-klep die in de deur van de wasmachine zit ingebouwd. Druk op pauze en de machine stopt direct waar hij mee bezig is, opent de AddWash-klep en maakt het jouw hiermee mogelijk om extra was toe te voegen. Op deze manier wordt het huishoudelijke leven weer een stuk efficiënter en makkelijker gemaakt!
Samsung

Veiligheid met AddWash

Qua veiligheid hoef je je ook geen zorgen te maken. Het eerste model met AddWash, de Samsung WW8500 AddWash, is voorzien van kinderslot bij de klep, zodat de kleintjes deze niet per ongeluk open maken. Ook de kat komt er onmogelijk in.

Extra functionaliteiten van de Samsung WW8500 AddWash

Het eerste model van Samsung met de AddWash-technologie heeft ook nog andere voordelen: besparing, snelheid en stilte.

Met de WW8500 komt bijvoorbeeld ook de SpeedSpray-technologie. Dit staat voor jet sprays die water spuiten, zodat het zich samen met de wasmiddel sneller verspreidt. Hierdoor gaat de wasbeurt een stuk sneller en wordt de kleding grondiger gewassen. Ook het spoelen van de was gebeurt dan met deze sprays, waardoor ook dat sneller gaat en wasmiddel beter wordt afgevoerd.

Philips
Met Samsungs Digital Inverter motor neemt de WW8500 je mee naar een stillere en zuinigere was! De wasmachine zal ook langer mee gaan door de Digital Inverter motor.

Daarnaast biedt de EcoBubble-technologie nog extra prestaties toe door extra lucht toe te voegen aan het water en het wasmiddel. De bubbels verspreiden zich supersnel en zorgen ervoor dat de lucht 40 keer zo snel in de kleding doordringt. Hierdoor kan er op lagere temperatuur gewassen worden. Ook duurt het wassen minder lang en kan hij voorzichtiger worden uitgevoerd. Hierdoor bespaart de WW8500 nog meer energie!

De eerste AddWash-modellen

De Samsung AddWash is sinds februari 2016 verkrijgbaar bij Wasmachine.nl. Kijk bijvoorbeeld eens naar de betaalbare Samsung AddWash WW80K5400WW met 8 kg vulgewicht en 1400 toeren, of de Samsung AddWash WW80K6404QW met Smart Control.

Samsung AddWash: no washing left behind

Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top