Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 02 mei 2013

Siemens geeft een half jaar gratis Persil wasmiddel weg!

Een nieuwe wasmachine kopen is vaak een grote uitgave, maar dat is het zeker wel waard. Maar om een wasmachine kopen aantrekkelijker te maken, komt Siemens met een wel hele fijne actie! Koop je een Siemens actiemodel, dan ontvang je een half jaar Persil wasmiddel gratis! Dat is in ieder geval één zorg minder én het scheelt je natuurlijk een hoop geld.

Siemens wasmachines

De wasmachines van Siemens zijn enorm zuinig, vaak met energielabel A++. Je hebt de keuze uit 1400 en 1600 toeren wasmachines en je hebt minimaal 7 kilo vulinhoud. De wasmachines hebben diverse wasprogramma’s en hebben een handige uitgestelde start functie. Met EcoPerfect was je op de meest zuinige manier en SpeedPerfect zorgt ervoor dat je tot wel 60% sneller kan wassen.

Dit zijn de Siemens actiemodellen:
WM14E345
WM14Q361
WM14S36S
WM16S36S
WM14S840

Actievoorwaarden:

De actie loopt tot en met 30 juni 2013. Het pakket met zes pakken wasmiddelen ontvang je binnen zes weken thuis. Dit pakket is niet inwisselbaar tegen geld of een ander product. Deze actie geld niet voor aankopen in combinatie met eventuele andere acties van Siemens.

Heb jij in deze periode een van de Siemens actiemodellen gekocht? Vul dan simpelweg het antwoordformulier in en ontvang een half jaar gratis Persil wasmiddel.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top