Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 03 februari 2010

Siemens introduceert de 7 liter vaatwasser

Kent u de nieuwe vaatwassers van Siemens al, de SpeedMatic? Zo niet, hier een korte introductie. Deze nieuwe afwasmachine verbruikt slechts 7 liter water per afwasbeurt! Dat betekent, dat u 5 liter minder water verbruikt dan een gemiddelde vaatwasser!

De vaatwassers van de Siemens hebben dus een uitzonderlijk laag waterverbruik. Maar dat niet alleen, ook het stroomverbruik van deze wasautomaten is zeer gering. Zo heeft de nieuwe Siemens, de SK26E201EU een energielabel van AAA. Dat staat voor een laag energieverbruik bij het reinigen en het drogen van uw vaat.

Siemens SpeedMatic.

Met de SpeedMatic vaatwasser maakt Siemens een grote voorsprong op de concurrent. Het extreem lage waterverbruik van 7 liter, ligt het waterverbruik 5 liter lager dan een gemiddelde afwasmachine. Die verbruiken zelfs 12 liter water voor een afwas beurt.

Maar de SpeedMatic legt de lat nog hoger. U kunt meer serviesgoed kwijt. In plaats van de standaard 11 couverts, kunt u nu 13 couverts kwijt in de nieuwe vaatwasser van Siemens.

Zuinigheid en luxe in één vaatwasser

Daarnaast beschikt deze vaatwasser nog over een aantal handige functies. Zoals, de VarioSpeed. Hiermee kan de duur van alle programma’s met de helft worden verkort. En beschikt de SpeedMatic van Siemens over een extra beladingsniveau. Dat betekent meer ruimte in uw vaatwasser voor uw bestek en het kleine serviesgoed!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top