Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 21 november 2013

Siemens iQ500 condensdroger nu met 50 euro retour!

Siemens heeft een aangename verassing. Koop in de actieperiode een iQ500 condensdroger en je ontvangt 50 euro retour. De Siemens iQ500 serie bestaat uit condensdrogers met de nieuwste innovaties zoals het SoftDry systeem dat wasgoed beschermt tegen slijtage dankzij de speciale trommel.

Siemens WT44E301

Deze Siemens wasmachine heeft een 7 kilo vulcapaciteit met energieklasse B. Deze condensdroger heeft een LCD display voor eindkeuzetijd en resttijdindicatie. De grote RVS SoftDry trommel heeft een speciaal design dat je wasgoed met zorg behandeld en slijtage tegengaat.

Siemens WT44B202

Deze condensdroger uit de iQ500 serie heeft energieklasse B en 8 kilo vulinhoud. De droger heeft resttijdindicatie en startuitstel, programma status en andere extra functies. Het AntiVibration design zorgt voor meer stabiliteit.

Siemens WT46B202

De WT46B202 heeft diverse programma’s waaronder wol finisg, mix outdoor en lingerie. Deze condensdroger heeft een vulcapaciteit van 8 kilo en energielabel B. Ook deze droger heeft een grote RVS SoftDry trommel, resttijdindicatie en startuitstel.

Siemens WT46E304

De Siemens WT46E304 biedt je tal van mogelijkheden op het gebied van comfort. Zo heeft deze droger fijne tiptoetsen, het AntiVibration design en een anti-kreuk fase. Het LCD display geeft de resttijd weer en ook kies je voor e eigen eindtijd. Deze droger met SoftDry trommel heeft een capaciteit van 7 kilo.

Actievoorwaarden

Bij deze vier modellen krijg je 50 euro retour. Deze actie loopt van 20 september t/m 31 december 2013. Lees hier alle actievoorwaarden en na aanschaf van een van deze actiemodellen kun je je hier registreren om je 50 euro retour te krijgen.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top