Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 05 januari 2015

Siemens machines met gratis stofzuiger of stoomstrijkijzer!

Koop een nieuwe Siemens wasmachine en krijg nu tijdelijk gratis een stofzuiger. Op zoek naar een droger? Hierbij krijg je nu tijdelijk een gratis stoomstrijkijzer! Let op, want voor deze actie geldt: OP=OP! Wees er dus snel bij.

Gratis Siemens VS06A110 stofzuiger

Koop nu een Siemens iSensoric of iDos wasmachine en je krijgt er gratis een Siemens stofzuiger bij, namelijk de Siemens VS06A110. Met deze Siemens stofzuiger heb jij je vloeren in huis binnen no time perfect schoon. Hij beschikt over energieklasse A, heeft een bereik van 9 meter en werkt met PowerProtect stofzakken met een capaciteit van 4 liter.

Deze actie is geldig op de volgende modellen:
    WM14W461NL iQ700 iSensoric
    WM16W542NL iQ700 iSensoric
    WM16W672NL iQ800 iDos
    WM16Y541NL iQ800 iSensoric

Gratis TB76 stoomstrijkijzer

Bij onderstaande Siemens wasdrogers krijg je een gratis stoomstrijkijzer. De Siemens TB76 is een sterke, extreem veilige strijkijzer. Geen compromis op resultaat en veiligheid en hij beschikt over activeControl waardoor die automatisch uitschakelt wanneer je het apparaat loslaat. Daarnaast kan je hem snel en druppelvrij bijvullen, beschikt die over een betere stoomverdeling door de optimale vorm en plaats van de stoom openingen en zorgt het titaniumGlissée zool voor een optimale stroomverdeling dankzij het 3-fase ontwerp en de damp kanalen.

Deze actie is geldig op de volgende modellen:
    WT44W162NL
    WT47W560NL
    WT47Y700NL

Actievoorwaarden

Deze acties zijn geldig zolang de voorraad strekt, dus OP=OP! Bij het bestellen van één van de actiemodellen wordt het cadeau direct in het winkelmandje geplaatst. Je hoeft er verder dus niets voor te doen. (ACTIE VERLOPEN!)
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top