Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 20 juni 2011

Siemens speedMatic vaatwassers

De meest zuinige vaatwassers ter wereld. Maar tegelijk ook de snelste ter wereld? Mogelijk? Ja zeker, Wasmachine.nl introduceert de speedMatic serie van Siemens.

Siemens is super zuinig!

Huishoudelijke apparaten worden steeds zuiniger. Kijk maar naar koelkasten, wasmachines en zelfs espressomachines zijn tegenwoordig voorzien van een eco functie. Wat betreft energiezuinigheid is Siemens wel koploper. Een aantal huishoudelijke apparaten van Siemens zijn zo zuinig dat hun gebruikswaarde zelfs nog een stuk lager uitvalt dan de Europese energie-classificaties.

Siemens Eco PLUS-keurmerk

Producten die zo super zuinig zijn heeft Siemens het eco PLUS-keurmerk gegeven. De Siemens vaatwassers behoren al tijden lang tot de snelste, krachtigste en zuinigste vaatwassers maar de speedMatic vaatwassers voorzien met eco PLUS-keurmerk, met energielabel A+++ zijn toch wel de paradepaardjes.

Voordelen van Siemens speedMatic vaatwassers

Even een aantal voordelen op een rij. De Siemens speedMatic vaatwassers zorgen voor een kortere opwarmtijd en hebben een verbeterde watercirculatie voor snelle en zuinige afwasprestaties. Ook hebben deze afwasmachines een speciaal spoelsysteem dat op een slimme manier voor extra zuinig watergebruik zorgt. Het laatste spoelwater van de afwascyclus wordt namelijk opgeslagen en voor de volgende vaat gebruikt om te voorspoelen.

Per afwasbeurt gebruiken de speedMatic afwasmachine slechts 6,5 liter water en daarom zijn de gelabeld met het A+++ energiekeurmerk. Deze vaatwassers werken ook zo energiezuinig dankzij de werking van natuurlijk mineraal, zeoliet. Dit is een mineraal dat vocht omzet in warmte energie, waardoor de vaat energiezuinig droog wordt.

Siemens is naast energiezuinig ook gebruiksvriendelijk

Naast dat de Siemens vaatwassers zuinig zijn, zijn deze ook gebruiksvriendelijk. Extra veel ruimte en flexibiliteit, bijvoorbeeld dankzij de varioLade. Dit is een derde laag waarin je bestek en andere kleine voorwerpen kan plaatsen. Ook hebben de speedMatic afwasmachines extra opklapbare en deelbare etagères en neerklapbare bordenhouders.

Nog nooit was je vaat doen zo makkelijk, snel en zuinig! Bekijk hier onze Siemens vaatwassers.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top