Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 20 maart 2014

Siemens wassen en drogen: een onverslaanbaar duo!

Siemens wasmachines en drogers zijn er om je leven aangenamer te maken. Comfortabeler en efficiënter. De nieuwe wasmachines en drogers van Siemens zitten boordevol handige snufjes die je leven net wat makkelijker maken. Wat dacht je van een anti-vlekkenprogramma die de 16 meest veelvoorkomende vlekken weet te behandelen. Of iSensoric, een slim systeem dat de wascyclus aanpast aan de hand van de hoeveelheid was en de vuiltegraad. Wil je meer weten over deze slimme wasmachines en drogers van Siemens? Lees dan snel verder!

Siemens iQ800 met i-Dos

Met de nieuwe wasmachines van Siemens uit de iQ800 serie gaat wassen nauwkeuriger én makkelijker dan ooit. I-Dos doet namelijk het werk voor je. I-Dos van Siemens is een automatisch doseersysteem die zelf het wasmiddel verdeelt. Zo hoef je je geen zorgen te maken of je wel de juiste hoeveelheid wasmiddel gebruikt, want dit slimme systeem doseert tot op de druppel nauwkeurig.

Daarnaast hebben de Siemens wasmachines een handig vlekken systeem. Welke vlek je ook uit je kleding wilt krijgen, een iQ800 wasmachine zorgt voor de juiste behandeling. De iQ800 Siemens wasmachine heeft een anti-vlekken systeem dat 16 van de meest hardnekkige vlekken weet te verwijderen. Denk aan babyvoeding, bloed, tomaat, gras, rode wijn, aardbei, chocolade en make up.

Dit slimme vlekken verwijder systeem past de temperatuur, het water, de tijdsduur en het aantal trommelomwentelingen aan om de vlek het beste te verwijderen. Zo verdwijnen alle vlekken, zelfs zonder speciale vlekverwijderaars.

Siemens iQ800 droger

De Siemens iQ800 droger zorgt voor de meest efficiënte en comfortabele werking ooit. Zo beschikt deze droger over de warmtepomptechnologie met zelfreinigende condensor. Een laag energieverbruik is gegarandeerd! Niet alleen komt je wasgoed droog uit de machine, ook gaat het zorgvuldig om met je wasgoed waardoor slijtage minimaal is.

Siemens iQ wasmachines en drogers

De Siemens wasmachines en drogers zijn verdeeld in diverse series. Aan het typenummer valt af te lezen hoe ‘slim’ de machine is. Alle machines beginnen met iQ, maar hoe hoger het iQ is, hoe slimmer de machine is.

Overigens beschikt elke Siemens iQ wasmachine over iSensoric. Een slimme en innovatieve technologie op het gebied van wassen. Dit systeem herkent namelijk je wasgoed, de hoeveelheid ervan en de vuiltegraad en past het zelfstandig het wasproces op aan. Elke iQ wasmachine heeft dit systeem dus, maar de combinatie van sensoren en de programma’s verschillen wel per model.

Bekijk hier ons volledige aanbod aan Siemens wasmachines en drogers.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top