Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 09 augustus 2011

Siemens WM16S743 wasmachine: Best Reviewed

‘Best Reviewed’ is een eretitel dat een product kan krijgen doordat consumenten deze op Kieskeurig.nl het best beoordelen. Elke maand word gekeken welke producten het ‘Best Reviewed’ titel verdienen. En deze maand is dat o.a. de Siemens WM16S743 wasmachine!

Siemens WM16S743 Wasmachine

Deze Siemens wasmachine heeft een energieklasse A-30%. Dat wil zeggen dat deze wasmachine 30% zuiniger is dan energieklasse A. De WM16S743 heeft een vulgewicht van 8 kg en een toerental van 1600. De Siemens wasmachine is voorzien van een voorlader en een deur met venster.

VarioPerfect

De Siemens WM16S743 heeft de functie VarioPerfect. Daarmee heb je keuze tussen een normale, snelle of super zuinige was met natuurlijk altijd, perfect was resultaat.

SpeedPerfect

Druk gehad? Of net terug van vakantie en moet je een hele grote berg was wegwerken? Dan kun je nadat je het wasprogramma hebt ingesteld drukken op ‘SpeedPerfect’ toets. De wastijd van het gekozen programma wordt dan automatisch tot maximaal 60% verkort. Je bespaart een hoop tijd maar krijgt wel hetzelfde was resultaat.

iQdrive

Wasmachines kunnen af en toe nogal lawaaiig zijn. Maar de Siemens WM16S743 niet. Dit, dankzij het gevoelige stabiliseringsysteem waarmee onbalans en schommeling direct wordt gecorrigeerd. Het resultaat? Minder lawaai en comfortabel voor de oren.

Wasmachine.nl

Koop nu de Siemens WM16S743 wasmachine bij www.wasmachine.nl en neem ook meteen een kijkje in onze webshop!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top