Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 21 augustus 2009

Siemens WT46W560NL wasdroger best getest consumentenbond juni 2009

We mogen de Siemens WT 46W560NL feliciteren! Deze wasdroger met energie label A kwam als beste uit de test van de Consumentenbond. De droger scoorde met name hoog op het onderdeel ‘energieverbruik’. Niet vreemd voor een warmtepompdroger die 40% zuiniger is dan de label A standaard vereist.

Warmtepomp techniek

Pas door de komst van de waterpomptechniek werd het voor wasdrogers mogelijk om de energieklasse A te bereiken. Siemens gaat nu een stapje verder en ontwikkeld een droger die maar liefst 40 procent zuiniger is dan hat standaard vereiste A label. Met deze ontwikkeling bespaart u een hoop onnodige energiekosten.

Automatische condensor reiniging

Het lage energieverbruik komt met name doordat de condensor onderin de wasdroger automatisch wordt gereinigd. En dat is uniek. Bij andere drogers moet deze reiniging namelijk handmatig worden gedaan.

Energie

Maar wat is dan het voordeel van automatisch reinigen? Het bespaart u niet alleen extra werk maar ook extra energie kosten. Door het drogen van uw wasgoed komen er pluisjes vrij die vervolgens verdwijnen in de condensor. Als deze condensor niet goed gereinigd wordt, vervuild het droogsysteem. En dat betekent….

….Warmteverlies, dus overbodig energieverbruik. De Siemens wasdroger reinigt de condensdroger per wasbeurt automatisch. Resultaat? Geen pluisjes in uw droger en geen warmteverlies. Het energieverbruik blijft laag net zoals uw energierekening.

Niet alleen energiezuinig

Maar de label A droger van Siemens is niet alleen energiezuinig. Zo beschikt de droger ook over een aantal handige wasprogramma’s. Zoals het Outdoor-droogprogramma. Een handig wasprogramma voor uw buitenkleding. Een zeiljack, wandelbroeken of sportkleding wordt door dit programma speciaal beschermt. Ook handig is het super 40 droogprogramma. Ideaal als u bijvoorbeeld weinig tijd heeft om op uw droger te wachten. Met dit programma is uw wasgoed namelijk binnen 40 minuten droog!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top