Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 20 augustus 2012

Terugkomen van vakantie mét een grote stapel wasgoed!

Voor een deel van Nederland zit de vakantie er al weer op. Duizenden mensen zijn dit weekend thuis gekomen van een welverdiende vakantie. Een paar weken vertoeven op een Franse camping, een luxe hotel in Spanje of een afgelegen hutje in Italië, hoe jij je vakantie ook wenst door te brengen, het is altijd fijn. Maar na de vakantie is het, stiekem, altijd wel weer fijn om naar huis te gaan. Je eigen spullen, lekker de ruimte en je eigen vertrouwde bed. Er is alleen één heel groot nadeel van op vakantie gaan… De berg wasgoed die je moet wassen als je thuis komt.

Wasmachine.nl geeft wat tips

Waarschijnlijk heeft iedereen wel een hekel aan de berg wasgoed die je moet doen na je vakantie. Wasmachine.nl komt met een aantal tips!

Meteen wassen!

Je wasgoed kun je maar beter meteen doen. Het is net als een pleister, je kan hem er maar beter in één keer aftrekken. Doe de eerst was, terwijl je nog aan het uitpakken bent van de vakantie, meteen in de wasmachine. Tegen de tijd dat je klaar bent met uitpakken en opruimen kun je de volgende was er al in doen.

Sorteer je was

Sorteer je was van te voren, zo kun je met het kiezen van een wasprogramma ook tijd besparen. Handdoeken kun je het best op 65 of 90 graden wassen. Maar tops of t-shirts krijg je echt wel schoon met een kort programma van 30 graden! Hoe meer korte programma’s, hoe sneller je klaar bent!

Hang je kleding in de tuin, je handoeken gaan in de droger

Doe niet alles in de droger! Zeker deze dagen niet, met temperaturen van bijna 30 graden. Ten eerste kan een droogprogramma best lang duren, dus je hebt geen tijd om alle was in de droger te stoppen. Dus pak je wasrek en zet hem buiten, of span een paar touwen in de tuin die je kunt gebruiken als waslijn. Je kleding is binnen een mum van tijd droog en ruikt helemaal fris. Handdoeken bijvoorbeeld kun je beter in de droger doen. Ten eerste duren handdoeken vaak wat langer voordat ze droog zijn én in de droger krijg je lekkere zachte handdoeken!

Wasmachine.nl

Dus, beter doe je meteen je was. Want hoe langer je het laat liggen, hoe zwaarder de taak wordt! Frisser wordt het er in ieder geval ook niet op. Toe aan een wasmachine met extra veel vulruimte? Bekijk hier onze wasmachines! Je kan links in het menu (onderaan) selecteren hoeveel vulgewicht je wasmachine moet hebben!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top