Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 03 maart 2014

Tijdelijk € 100,- retour op de Miele-droogautomaat T 8164 WP

Kies je voor een Miele droogautomaat met warmtepomptechnologie, dan bespaar je tot bijna 50% aan energie! Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Jaarlijks bespaar je hiermee bijna € 100,- op je energiekosten! Bovenop deze besparing ontvang je vanaf 1 maart tot en met 30 april 2014 bij een aankoop van de Miele T8164 WP ook nog eens € 100,- retour!

De Miele T 8164 WP

De Miele T8164WP is een warmtepompdroger met energielabel A+. De droger heeft een laadcapaciteit van 7 kilo en is voorzien van een LED-display met resttijdindicatie, trommelverlichting, een SoftCare trommel en een PerfectDry-systeem. Dit systeem meet het restvocht van je wasgoed en berekent hoeveel tijd er nodig is om je wasgoed te drogen. Op deze manier was je niet lang en bespaar je flink op het energieverbruik. De Miele T 8164 WP beschikt over diverse droogprogramma’s. Hierdoor heb je altijd het juiste droogprogramma voor ieder type wasgoed. Zelfs een wollentrui kan je met de warmtepompdroger laten drogen, zonder dat die krimpt. Andere speciale droogprogramma’s zijn bijvoorbeeld gladstrijken en koude lucht.

Actievoordeel verzilveren

Meedoen aan deze actie doe je heel eenvoudig door je actievoordeel op de Miele website te verzilveren. Let op: zonder een printje van de bevestigingspagina of –mail en een kopie van de aankoopnota is een verwerking van je aanvraag niet mogelijk. Bewaar deze dus goed!

Actievoorwaarden

Deze actie loopt vanaf 1 maart tot en met 30 april 2014 en geldt voor de in Nederland gekochte Miele-droogautomaat T 8164 WP met een Nederlands bedieningspaneel en warmtepomptechnologie. Tot 15 mei 2014 heb je de mogelijkheid om je gegevens op de Miele website in te vullen en een kopie van de aankoopnota te sturen naar Miele. Een uitgebreide omschrijving van de actievoorwaarden lees je op de actiepagina van Miele.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top