Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 24 maart 2011

Tom Coronel lanceert www.gamediscounter.com

Autocoureur Tom Coronel is niet te stoppen. Vol gas vooruit met weer een nieuwe website! Een jaar geleden was de succesvolle lancering van www.wasmachine.nl en Tom vind het de hoogste tijd voor iets nieuws. Vol trots lanceert zijn internetbedrijf Create2Fit, een samenwerking met zakenpartner Marc Koster, dan ook www.gamediscounter.com! Gamediscounter.com is dé site op het gebied van gaming.

RFS Holland

Create2Fit is samen met Wehkamp.nl onderdeel van RFS Holland. ‘Wehkamp.nl is natuurlijk al een grote speler op het gebied van gaming en wij zijn nu een specialistische webshop gestart.

Gamediscounter.com

Gamediscounter.com gaat zich – zoals de naam al zegt – richten op games, consoles, controllers, pre-orders, kabels en game-accessoires. Gamediscounter.com gaat grote namen voeren als Sony, Microsoft en Nintendo. ‘We bouwen ons assortiment langzaam uit tot een complete specialisten winkel. Naast online shoppen kunnen bezoekers ook langskomen in Naarden (Bronsstraat 10). Hier hebben we alle games, consoles en accessoires op voorraad en geven onze getrainde verkopers de klanten advies’, verteld Tom trots.

Speciale openingsnacht

De opening van Gamediscounter.com mag natuurlijk niet stilletjes voorbij gaan. Daarom heeft Tom bedacht dat de opening van Gamediscounter gelijk moest lopen met de introductie van de Nintendo 3DS. De Nintendo 3DS wordt vrijdag 25 maart gelanceerd in Nederland en is vanaf 00:01 uur – de allereerste minuut van 25 maart – verkrijgbaar bij Gamediscounter.com. ‘We zijn speciaal voor deze gelegenheid tussen 00.00 uur – 02.00 uur (nacht van donderdag op vrijdag) open!’.

Weekendknaller.nl

Nu Gamediscounter.com ook bij Create2Fit hoort, betekend dit dat er een mogelijkheid is dat de producten van Gamediscounter.com aangeboden worden als Weekendknaller. Dus ben jij op zoek naar een game of console tegen een knalprijs? Meld je nu aan voor de Weekendknaller nieuwsbrief op www.weekendknaller.nl. Je ontvangt dan altijd de scherpste deals direct in je mail!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top