Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 31 augustus 2013

Veiligheidsactie BSH: check je vaatwasser

BSH, de overkoepelende organisatie van o.a. Bosch en Siemens komt met een veiligheidsactie, als voorzorgmaatregel. Uit een test is gebleken dat een onderdeel in sommige Bosch, Siemens, Neff en Constructa afwasmachines oververhit kan raken. Het gaat hier om modellen geproduceerd tussen 1999 en 2005: afwasmachines met een bedieningspaneel aan de buitenkant. Het gaat om vrijstaande, geïntegreerde en onderbouw afwasmachines.

BSH waarschuwt voor oververhitting

Door een eventuele oververhitting van het onderdeel kan er in zeer zeldzame gevallen brand ontstaan. Via de site www.dishcareaction.nl kan je contact opnemen en checken of jouw afwasmachine hier bij hoort. Indien jouw afwasmachine hier inderdaad onder valt, kan je je hier online registreren om gebruik te maken van de veiligheidsactie. Je kan kiezen voor een kosteloze reparatie van je afwasmachine óf 20% korting op een vervangend apparaat.

Let op: de 20% korting is alleen van toepassing als je in aanmerking komt voor de veiligheidsactie en komt in de vorm van een cashback van BSH.

Check je apparaat

Dus check het typenummer van je afwasmachine en ga naar www.dishcareaction.nl en volg de instructies. Voor vragen kun je contact opnemen met het callcenter van BSH maar ook onze klantenservice en de medewerkers in de showroom staan voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden.

Klik op de onderstaande pagina om direct naar de actiepagina van Siemens of Bosch te gaan:
Siemens actiesite
Bosch actiesite
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top