Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 17 december 2010

Vlekken verwijderen? Lees hier de vlekkentips van Wasmachine.nl!

Vlekken verwijderen uit uw kleding is niet altijd even gemakkelijk. Maar met de vlekkentips van Wasmachine.nl zijn ze zo verdwenen! Hieronder een aantal handige tips voor het verwijderen van vlekken uit uw wasgoed.

Eiervlekken

Eierdooier op je favoriete shirt? Spoel de vlek direct uit met koud water en strooi er zout over. Even borstelen en opnieuw uitspoelen met koud water. Geen warm water gebruiken, hiervan gaat het ei stollen! Bij een hardnekkige eiervlek verdun je één deel ammoniak met vijf delen water. Even deppen en uitspoelen.

Vetvlekken

Olie-, boter- en andere vetvlekken verwijder je het beste met terpentine, wasbenzine of alcohol. Een beetje ossengalzeep of afwasmiddel doet overigens al wonderen bij minder hardnekkige vlekken. Vergeet niet om het kledingstuk daarna goed uit te spoelen!

Grasvlekken

Verse grasvlekken kun je het beste behandelen met ammoniak en warm water. Was het kledingstuk daarna zoals je dat normaal doet. Oudere grasvlekken zijn prima te verwijderen door ze te laten weken in melk. Ook hierna het kledingstuk wassen in de wasmachine.

Theevlekken

Thee kan hele hardnekkige vlekken maken. De oplossing is heel simpel. Sprenkel wat citroensap over de vlek en laat dit even intrekken! Hierdoor wordt de vlek lichter van kleur en kun je hem heel gemakkelijk uitspoelen. Een oude theevlek pak je het beste aan met een scheutje ammoniak en warm water.

Chocoladevlekken

Chocolade, wie houdt er niet van? Helaas geeft chocolade hele vervelende vlekken die moeilijk te verwijderen zijn. De beste optie is om het kledingstuk direct te weken in warm water met een schep soda. Kleding met lastige chocoladevlekken behandel je met een wattenstaafje met pure alcohol en eigeel. Even in laten werken en daarna in de wasmachine.
Siemens 14-vlekken programma
Beruchte vlekkenmakers in het gezin? Dan heb je natuurlijk geen zin om iedere vlek met een ander middeltje te bestrijden. Het Siemens 14-vlekkenprogramma biedt dan een uitkomst! De nieuwste Siemens wasmachines hebben veertien programma’s die speciaal zijn toegespitst op de meest voorkomende vlekken. Je hoeft niet in de weer met huis-, tuin- en keukenmiddeltjes, de Siemens wasmachines verwijderen werkelijk iedere vlek voor je! Bij Wasmachine.nl kan je de volgende Siemens wasmachines kopen.

Siemens WM14S443
Siemens WM16S743
Siemens WM16S443
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top