Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 21 april 2015

Voortaan doet Bosch de was voor jou!

Wil jij een wasmachine die het werk voor jou doet? Dan ben je bij Bosch aan het goeie einde! Dankzij het i-DOS doseersysteem was het nog nooit zo gemakkelijk om met de was te beginnen en de beste resultaten keer op keer te behalen. Op deze Bosch wasmachines krijg jij nu tijdelijk tot € 70,- retour!

Bosch wil alleen het beste als het om jou was gaat! Van een wasmachine wordt dan ook niet alleen een schone was verwacht, maar ook een optimaal gebruiksgemak, een perfect resultaat én het laagste energie- en waterverbruik. Bosch wasmachines bieden dat. Het is dan ook niet voor niets, waarom ze zo vaak als Beste uit de Test komen bij de Consumentenbond. Koop nu een Bosch wasmachine met automatisch doseersysteem i-DOS, Serie 8 of Serie 6, dan ontvang je tot € 70,- euro retour.

Actievoorwaarden

Om deel te nemen aan deze actie dien je je te registreren op de actiepagina van Bosch tussen 13 april en 14 juli 2015. Je kan je alleen registreren met een (kopie van de) factuur en de actie is alleen geldig tussen gekochte apparaten tussen 13 april en 20 juni 2015. De volgende modellen doen mee aan de actie:

€ 30 euro retour
WAQ28446NL
WAQ28463NL

€ 50 euro retour
WAW32461NL
WAW28461NL

De volledige actievoorwaarden lees je hier terug.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top