Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 07 februari 2013

Was vergeten uit de wasmachine?

Je kent het wel, een stapel wasgoed wegwerken. Maar wat als je de wasmachine net hebt aangezet en er vervolgens niet meer aan denkt? Je bent misschien even wat gaan drinken in de stad of ligt heerlijk onderuit gezakt op de bank, met als gevolg dat je je was helemaal vergeet uit de wasmachine te halen. In plaats van een lekkere schone, frisse was heb je een klamme was met een naar geurtje en misschien een schimmelvlekje… Herken je dit? Wasmachine.nl geeft je een aantal tips.

Nogmaals wassen

Je kan natuurlijk altijd de wasmachine nog een keer aanzetten. Draai een kort programma, dit is voldoende om de vieze geurtjes en eventuele schimmelplekjes eruit te krijgen. Is dit niet het geval? Was dan op 60 graden.

Wasdroger

Ook kan je het wasgoed in de droger doen. Droge was stinkt namelijk minder snel dan natte was en om te zorgen dat je was echt weer lekker ruikt doe dan speciale trommeldoekjes in de droger, deze verspreiden een frisse geur. Heb je geen trommeldoekjes in huis? Een dichtgeknoopt washandje met een beetje waspoeder in de wasdroger doen helpt ook!

Verfrisser

Geen zin of tijd om nog een keer te wassen? En heb je ook geen droger? Haal je was uit de wasmachine en hang het alsnog te drogen, het liefst in de buitenlucht. Gebruik vervolgens een verfrisser speciaal voor textiel en spray je kleding hiermee in voor een fris resultaat.

Wasmachine.nl

Hopelijk helpen deze tips je een handje, maar het beste is natuurlijk je was niet vergeten uit de wasmachine te halen. Zo verspil je geen onnodige tijd en energie! Vergeet je het best vaak? Kijk dan eens naar een wasmachine met de functie startuitstel. Met deze functie kan je zelf jouw eindtijd bepalen en dus de wasmachine op een tijd zetten wanneer het jou het beste uitkomt!
Producten uit dit artikel
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top