Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 16 september 2011

Wash & Coffee, oftewel wassen en koffiedrinken: een nieuwe trend!

Afgelopen week is in Amsterdam de eerste wasserette geopend waar je zowel je was kan wassen, maar waar je ook lekker koffie kan drinken. Deze wasserette en koffiebar in één is een nieuwe trend. Het biedt Amsterdammers, met name studenten, de mogelijkheid om op één plek de was te doen, koffie te drinken, te studeren, online te werken en te lunchen.

Loungen met gratis Wi-Fi

In de wasserette is een loungegedeelte met gratis Wi-Fi wat het mogelijk maakt om bijvoorbeeld te studeren, te werken of gewoon een spelletje te spelen tijdens het wachten op de was. Wash & Coffee biedt zelfs een was- en strijkservice aan waardoor alles uit handen gegeven kan worden. Ook worden er entertainmentavonden georganiseerd, zoals stand-up comedy’s of diverse cursussen.

Duurzaam concept

Wash & Coffee is een duurzaam concept, zo zijn er allerlei maatregelen getroffen om de toko zo “groen” mogelijk te maken. De wasmachines en -drogers van Bosch zijn bijvoorbeeld energie- en waterbesparend. Verder wordt er gebruik gemaakt van ecologisch wasmiddel van Persil. Daarnaast is het personeel getraind om advies te geven over de verschillende beschikbare wasmachines, -drogers en -producten. Ook is er de mogelijkheid voor bezoekers om via iPads aan de muur gebruik te maken van digitaal wasadvies.

Extra ontspannen met wasmachine.nl

Wash & Coffee is natuurlijk een ideaal concept voor studenten: het biedt ze de mogelijkheid om de was te doen en tegelijkertijd een kopje koffie erbij te drinken, beetje surfen op het internet, beetje studeren, maar wat dachten jullie dan van Wasmachine.nl?
Bij Wasmachine.nl vind je niet alleen wasmachines van bekende merken voor een voordelige prijs, maar ook wasdrogers en vaatwassers! Zo kun je lekker thuis, zonder de deur uit te hoeven, lekker koffie drinken, studeren, online werken en lunchen tijdens het wassen, drogen of terwijl de vaatwasser alles voor je afwast. Extra ontspannen dus!

Bekijk ons brede assortiment op Wasmachine.nl of kom langs en bezoek onze showroom in Naarden.
Producten uit dit artikel
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top