Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 26 januari 2012

Wasmachine bedienen met je telefoon

De wasmachines van LG en Samsung kun je tegenwoordig bedienen met je smartphone! Op de CES beurs in Las Vegas toonden LG en Samsung een nieuwe manier van ‘je wasmachine bedienen’.

LG's nieuwe manier van wassen

LG kwam met het ‘Smart ThinQ’ programma, wat volgens de producent niet alleen handig is, maar ook energiezuinig. Deze ‘Smart Manager’ van LG zorgt ervoor dat bijna alle huishoudelijke apparaten te bedienen zijn met je mobiele telefoon. Zo kun je bekijken wat er in je koelkast ligt, je televisie aan en uit zetten en de status van je wasmachine checken. Ook het energieverbruik van je apparaten kun je makkelijk bijhouden. In de toekomst zal ‘Smart Grid’ gebruikt kunnen worden. Hiermee kun je je wasmachine zo instellen dat deze pas gaat draaien als het energietarief het laagste is.

Samsung kwam met een wel heel bijzondere app

Samsung stal de show met een wasmachine én droger die je als je niet thuis bent met een telefoon app kunt bedienen. Deze apparaten hebben een eigen Wi-Fi verbinding. Via de app kun je precies instellen welk was- of droogprogramma je wilt starten. Wanneer het programma is afgelopen krijg je hiervan bericht. Met deze app kun je je was op elke moment van de dag instellen. Wil je dat je was net klaar is als je thuis komt, dan stel je dat gewoon in! Op dit moment is de app alleen nog maar beschikbaar voor de Samsung galaxy S2, maar hij wordt ook beschikbaar gemaakt voor andere smartphones.

Geloof je het niet? Bekijk hier met eigen ogen hoe je je wasmachine instelt met de Samsung app!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top