Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 01 februari 2013

Wasmachine bespaartips

In deze moeilijke economische tijd zijn we allemaal bezig om overal zoveel mogelijk te besparen. Huishoudelijke apparatuur speelt hierin een grote rol en daarom geeft Wasmachine.nl een aantal bespaartips voor je wasmachine.

Volle wasmachine

Zorg dat de wasmachine helemaal vol is als je gaat wassen. Op deze manier hoef je minder wassen te draaien en dat scheelt behoorlijk in de energiekosten.

Wasmiddel

Bespaar op wasmiddel. Profiteer van voordeelpakkingen waspoeder of vloeibaar en gebruik de juiste dosis. Je hebt niet veel wasmiddel nodig om je was schoon te krijgen of lekker te laten ruiken.

30 of 40 graden

Was op 30°C of 40°C, ook op deze graden krijg je een schone was. En daarbij is het wassen op dertig of veertig graden veel energiezuiniger en dus beter voor je portemonnee. Was alleen op 60 graden als de was heel vies is.

Energiezuinige wasmachine

Ben je toe aan een nieuwe wasmachine of mocht hij onverhoopt stuk gaan, let dan bij aankoop van een nieuwe wasmachine op het energielabel. Wasmachines met energielabel A zijn energiezuinig, maar als er nog plusjes achter staan, zijn ze nog zuiniger. Wees dus extra zuinig en ga voor A+++!

Wasmachine.nl

Op zoek naar een nieuwe wasmachine of -droger? Bekijk dan eens het assortiment van Wasmachine.nl. Hier vind je energiezuinige wasautomaten en drogers van topmerken als Miele, Indesit, Samsung, Bosch, Siemens en nog veel meer.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top