Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 30 augustus 2011

Wasmachine schoon wassen

Vaak dagelijks, of in ieder geval wekelijks zorgt onze wasmachine ervoor dat al onze kleding, handdoeken, lakens en ander wasgoed weer helemaal schoon wordt. Maar als je wasmachine niet schoon is, hoe kun je dan verwachten dat je wasgoed goed schoon wordt. Belangrijk dus om je wasmachine schoon te houden. Maar hoe doe je dit?!

Wasmachine en kalk

Door het vele spoelende water verzamelt een wasmachine kalk. Gelukkig zijn er veel huismiddeltjes die dit probleem snel oplossen. Welbekend voor het ontkalken van je wasmachine is Calgon, maar de meningen over dit product willen nog weleens verschillen. Simpele oplossingen uit oma’s tijd zoals een eetlepel soda bij de was voegen of scheut witte azijn in het wasverzachterbakje werken ook. Bovendien zorgen deze er meteen voor dat vieze geurtjes worden geabsorbeerd.

Rubber in de opening van je wasmachine

Het rubber van de opening van de wasmachine kan op een gegeven moment gaan uitdrogen. Behandel dit rubber met glycerine, dit voorkomt het snelle uitdrogen wat betekend dat deze langer mee gaat!

Vieze luchtjes in je wasmachine

En hoewel wassen op lage temperaturen goed is voor het milieu blijven er helaas stoffen achter die voor vieze luchtjes zorgen. Deze luchtjes voorkom je door je wasmachine eens in de zoveel tijd op 95°C te laten draaien, met of zonder was. Handig, wanneer je de wasmachine zonder was laat draaien, is er een vaatwastablet in leggen. Zo krijg je een schone en frisse wasmachine.

www.Wasmachine.nl

Bij Wasmachine.nl vind je alles op het gebied van witgoed en natuurlijk ook het onderhouden van witgoed producten. Probeer bijvoorbeeld onze ontkalker voor wasmachine en vaatwasser of het onderhoudspakket voor wasmachines.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top