Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 06 mei 2010

Wasmachines aan de muur

Ruimte te kort voor een wasmachine in de badkamer, keuken of washok? Electrolux heeft de oplossing en komt met twee nieuwe wasmachines. Ze zijn licht van gewicht, nemen weinig ruimte in beslag en… je kunt een van de wasmachines aan de muur hangen!

Ruimte te kort

De nieuwe Shine wasmachines van Electrolux werden gepresenteerd tijdens de Eurocucina in Milaan. Volgens Electrolux bieden de nieuwe wasmachines dé oplossing voor het ruimtegebrek in de badkamer, washok of keuken. De wasmachines hebben een deur met een ring, die de resterende wastijd aangeeft.

Perfect voor de badkamer

De kleine wasmachine zou met al het gemak onder een wasbak kunnen staan. Niet alleen omdat de machine klein is maar ook doordat de look en feel overeenkomt met het materiaal (keramiek en porselein) dat je in badkamers vaak tegenkomt.

Voor aan de muur

Daarnaast heeft Electrolux een wasmachine ontworpen die je aan de muur kunt hangen. Hij heeft een minder grote trommel voor wasgoed maar je hebt wel meer ruimte in de badkamer.

Wasmachine concept

De wasmachines van Electrolux zijn nu nog een concept. Of deze wasmachines in de toekomst in de verkoop gaan is nog niet bekend.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top