Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 17 mei 2011

Wasmachines van vandaag, één en al gemak!

Met al die luxe apparatuur om ons heen kunnen wasmachines natuurlijk niet achterblijven. Tegenwoordig hoef je dan ook niet meer te doen dan de was in de machine te stoppen en het juiste programma te kiezen. Bang dat je hiermee de energierekening flink opschroeft? Geen paniek! Vaak zijn deze moderne wasmachines namelijk zelfs een stuk energiezuiniger. Hieronder drie innovaties die het wassen een stuk aangenamer maken.

Wasmachine met sensor

Moderne wasmachines beschikken over sensoren die het ons makkelijk maken. Deze sensoren bepalen namelijk de vuilgraad van kleding, de hoeveelheid kleding, om welk type textiel het gaat en ze meten ook nog eens de hardheid van het water. Op deze gegevens wordt vervolgens de programmaduur en hoeveelheid te gebruiken energie en water aangepast. Handig en zuinig!

Speciale wastrommel

Een verkeerde wastrommel kan funest zijn voor je kleding. De was wordt tijdens het wassen en het centrifugeren flink heen en weer geslingerd. Daarom is het belangrijk voor een gladde trommelwand met ‘wasmeenemers’ te kiezen. Daarmee wordt je kleding zelfs voorzichtiger behandeld dan wanneer je het met de hand zou wassen!

Wassen met stoom

Wanneer je ooit met stoom gaat wassen, wil je waarschijnlijk nooit meer iets anders. De diepe reiniging, de voorzichtige behandeling van delicate kleding, en bovendien hoef je nooit meer naar de stomerij om je mooie jurk even op te frissen, ideaal!

www.Wasmachine.nl

Deze handige en luxe innovaties vind je terug in de wasmachines van Wasmachine.nl! Bijvoorbeeld de onderstaande modellen:
LG ST147PWM
Samsung WF8604AFV
Siemens WM16S893 I-Dos
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top