Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 19 april 2011

Wassen met de Ecowasbal: Het Ronald McDonald kinderfonds

De Ecowasbal is een bal die je tussen de was in de wasmachine legt. Samen met een klein beetje wasmiddels wast de bal net zo schoon als puur wasmiddel. De Ecowasbal is gevuld met kleine keramische balletjes, deze zorgen ervoor dat er met weinig wasmiddel het vuil wel wordt losgeweekt van de vezels. Het is antiallergeen en net zo effectief als normaal wasmiddel. De Ecowasbal gaat duizend wasbeurten mee, omgerekend is dat ongeveer vier jaar.

De Ecowasbal is milieuvriendelijk

Ronald McDonald huizen gaan nu gebruik van deze speciale Ecowasbal. Ten eerste omdat het milieusparend is, aangezien er fors minder wasmiddel gebruikt wordt. En ten tweede omdat het ook nog eens kostenbesparend werkt. In totaal kun je zo’n 240,00 euro per jaar besparen door de Ecowasbal te gebruiken tijdens het wassen.

Gratis Ecowasballen voor Ronald McDonald huizen

Greenhabits, bedenker van de bal sponsort alle Ronald McDonald locaties met Ecowasballen. Vrijwilligers en medewerkers mogen de Ecowasbal tegen een gereduceerde prijs bestellen.

www.Wasmachine.nl

Meer weten over wassen met de Ecowasbal of wil je ‘m direct bestellen? Dat kan, Wasmachine.nl heeft de Ecowasbal op voorraad!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top