Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 05 januari 2011

Wassen met een volle wastrommel?

Wasmachines hebben een verschil in vulgewicht. Zo zijn er wasmachines met een vulgewicht van 6 kg en zijn er wasautomaten met een trommel voor 7 kg wasgoed. Er bestaan zelfs wasmachines met een capaciteit van 11 kg!

Dat zal je zelf moeten uitvinden! Hoe? Kijk wat het maximale vulgewicht van je wasmachine is en zet een wasmand met het zelfde vulgewicht op de weegschaal en stop de inhoud in het wasautomaat. Je zult versteld staan, maar dat is vaak meer dan je denkt! Voor je gevoel zal je vaak moeten proppen voordat je wasmachine helemaal gevuld is met was. Maar weet wel; wassen met een volle trommel kost je minder water en energie.

11 kilo wasgoed in één keer wegwassen!

LG speelt hier handig op in en heeft een wasmachine met een vulgewicht van maar liefst 11 kilo. Met de LG DD1411BWM kan je dus 11 kilo wasgoed in één keer wassen. Handig voor als je een groot gezin hebt en wilt besparen op je energierekening.

Wasautomaat kopen?

Bij Wasmachine.nl kan je terecht voor de LG DD1411BWM wasmachine maar ook voor wasautomaten van Bosch, Siemens en Samsung met een groot vulgewicht. Kom langs in Naarden en laat je voorlichten over verschillende wasmachines. Al een wasmachine op het oog? Bestel een wasautomaat online. Lekker gemakkelijk!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top