Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 20 februari 2014

Watervlekken verwijderen

Als je denkt aan vlekken schieten waarschijnlijk koffie-, gras- of chocoladevlekken je te binnen. Maar zelfs water kan voor onaangename vlekken zorgen. Vaak is hard water de boosdoener. Veel mensen hebben hard water in de badkamer en/of keuken en bevat veel mineralen, vooral calcium en magnesium. Dit water kan soms vlekken achterlaten die moeilijk te verwijderen zijn. Vaak vind je watervlekken in je badkamer en keuken, maar ook op kleding kun je watervlekken krijgen. Wasmachine.nl heeft nog een paar toefjes achter de hand, lees dus snel verder.

Oplossing tegen watervlekken

Hard water vlekken kan je overal tegen komen. Op je badkamer tegels, maar ook op porselein, roest vrij staal of glas. Maar vooral op stof zijn deze vlekken moeilijk te verwijderen. Hard water vlekken kunnen slecht tegen zuren. Probeer daarom de vlek eens aan te pakken met citroensap. Of snij een limoen in twee stukken en strijk deze over de vlek. Je kan ook citroen of limoen sap in een spuitfles doen en vervolgens de vlek in sprayen.

Ook witte azijn kan de vlek verwijderen. Wel is witte azijn het meest geschikt voor water vlekken op glas en keramische oppervlakten zoals douchedeuren en vaatwassers.

Het hard water probleem kan natuurlijk ook aan je wasmachine liggen. Je kan dan een liter witte azijn in de wasmachine gieten en een wasje draaien zonder wasgoed met warm water, zoals gebruikelijk. Zo word je wasmachine aan de binnenkant eens goed schoongemaakt. Watervlekken zijn hardnekkig en zodra je ze ontdekt, moet je meteen in actie komen.

Wasmachine.nl

Daarnaast heeft Wasmachine.nl een breed aanbod aan wasmiddelen waaronder Shout vlekkenoplosser. Dit middel pakt alle hardnekkige vlekken aan. Maar ook voor de gekleurde en witte was hebben wij diverse wasmiddelen van o.a. Robijn, Ariel en Omo. Op werkdagen voor 20:00 ’s avonds besteld, volgende werkdag in huis.

Bekijk hier ons complete assortiment van wasmiddelen.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top