Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 12 augustus 2010

Weekendknallers bij Wasmachine.nl een weekend lang knalkorting op een product!

Create2Fit introduceert de Weekendknaller! Van vrijdag tot maandag, één product uit de webshops van Create2Fit voor een hele scherpe prijs! Televisies, wasmachines, espresso apparaten, Home Cinema Sets of barbecues, alles is mogelijk!

Echte KNAL korting!

Volgens Tom Coronel mogen de klanten wel eens profiteren van een extraatje! Om die reden heeft hij Weekendknaller bedacht. “Ik wil geen lullige kortingen van 10% geven, nee een echte KNAL korting is wat je krijgt! Een prijs waarvoor je dat product nooit meer gaat vinden! Zie het als een rotje, als ‘ie knalt dan knalt ‘ie ook goed! Jij steekt hem aan, wij knallen voor jou! Geen oude modellen omdat het magazijn leeg moet maar een mooi en handig product tegen een hele, hele scherpe prijs!”, aldus Tom.

Vrijdag 12.00 uur – Maandag 12.00 uur

Via de mail ontvang je de Weekendknallers, de ene week bijvoorbeeld een televisie, de andere week een vaatwasser. De Weekendknallers zijn geldig van vrijdag 12.00 uur tot maandag 12.00 uur. Wil je het product eerst even komen bekijken? Ook in de showroom in Naarden geldt de actie!

Weekendknaller ook ontvangen?

Wil jij de Weekendknallers ontvangen? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top