Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 02 december 2009

Welke afwasmachine is geschikt voor u?

De consumentbond adviseert op velerlei gebied, zo ook op het gebied van vaatwassers. Naast de test voor beste koop, adviseren zij consumenten over welke vaatwasmachine geschikt is voor kleine en grote huishoudens. Hier hun advies!

Kleine huishoudens

Bent u een klein huishouden en draait u iedere avond de afwasmachine of deze nu vol is of niet? En vindt u energiegebruik belangrijk? Dan kunt u de vrijstaande AEG-Eletrolux Favorit 44460 kopen.

Grote gezinnen

Voor grote gezinnen die kiezen voor een vrijstaande machine, raadt de consumentenbond de Siemens SN24M200 vaatwasser aan. Deze is ruim, zuinig en wast redelijk schoon.

Inbouwvaatwasser voor grote huishoudens

Bent u op zoek naar een inbouwvaatwasser? Dan is de Bosch SMV40M10 de beste, meest ruime en zuinige inbouwvaatwasser.

Niet al te grote gezinnen

Vindt u energiegebruik belangrijk en heeft u een niet al te groot huishouden? Kies dan voor de vrijstaande Bauknecht GSFS 6440 of de inbouwmachine Bosch SMV65T20EU. Vindt u deze Bosch afwasmachine aan de dure kant dan is de Whirlpool ADG 9928/1 een goed een voordeliger alternatief.

Aangekoekt vuil

Bent u alleenstaand of een klein huishouden en zet u niet iedere dag de vaatwasser aan dan is verwijdering van aangekoekt vuil een belangrijke graadmeter voor de keuze van uw vaatwasser. De afwasmachines die goed aangekoekt vuil verwijderen zijn de vrijstaande Whirlpool ADP Eclips en de inbouw Whirlpool ADG 9527.
Stille vaatwasser
Wilt u vooral een stille vaatwasser omdat u bijvoorbeeld een open keuken heeft? Dan zijn de vrijstaande Miele G1222 SC en de inbouw Bauknecht GSXP 7572 geschikt voor u.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top