Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 27 oktober 2010

Whirlpool actie: Gratis Vanish Oxi Action bij Whirlpool wasmachine!

Whirlpool heeft weer een mooie actie! Bij aankoop van een wasmachine uit het actie-assortiment van Whirlpool krijg je nu helemaal gratis Vanish Oxi Action Hygiene poeder & gel cadeau! Met deze wasmiddelen van Vanish was je zelfs op zeer lage temperaturen hygiënisch schoon.

Actie

Bij aankoop van een wasautomaat uit het actie-assortiment van Whirlpool ontvang je 970ml Vanish Oxi Action Hygiene Gel en 470gr Vanish Oxi Action Hygiëne Poeder.
Deze actie geldt voor de volgende wasmachines:

NEVADA 1400
NEVADA 1600
DAKOTA 1400

Clean+

Deze wasmachines beschikken over de Clean+ optie. Dit wasprogramma garandeert zelfs bij lage temperaturen optimale wasresultaten. Whirlpool heeft een speciale meerfasencyclus ontwikkeld die in combinatie met het gebruik van een vlekkenmiddel, zoals Vanish Hygiëne, zelfs bij lage temperaturen betere wasresultaten betaalt en afrekent met hardnekkige vlekken. De Clean+ optie is even doeltreffend voor witte als voor gekleurde was, en is dus geschikt voor delicate, katoenen of synthetische kleding die niet op hoge temperatuur gewassen kan worden. En door op een lagere temperatuur te wassen, profiteer je bovendien van 40% minder energieverbruik.
Verder hebben deze wasautomaten ook de 6th sense technologie. Deze technologie zorgt voor perfecte wasresultaten met een besparing tot 50% in tijd, water en energie!

Hoe werkt het?

Om de Vanish Oxi Action Gel en Poeder te ontvangen hoef je alleen maar binnen 4 weken na de aankoop de actiekaart te downloaden op de actiepagina van Whirlpool. Vul deze in en stuur hem samen met een kopie van de aankoopbon op naar:

Whirlpool Nederland BV
t.a.v. Marketing o.v.v. Vanish
Antwoordnummer 10238
4800 NB Breda

Na ontvangst van de volledig ingevulde antwoordkaart en aankoopbon ontvang je binnen 6 weken de Vanish producten.

Voorwaarden

De actie geldt van 1 oktober 2010 t/m 31 maart 2011, zolang de voorraad strekt. De antwoordkaart dient binnen 4 weken na aankoop van de wasmachine opgestuurd te worden.
Kijk voor meer informatie en alle voorwaarden op de actiepagina van Whirlpool.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top