Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 27 januari 2011

Whirlpool Denver 1600 wasmachine: de topper onder de wasmachines!

Whirlpool Denver 1600 wasmachine is echt een topper onder de wasautomaten. Deze Whirlpool wasmachine heeft handige specs, bijzondere wasprogramma’s en is ook nog eens beoordeeld door de Consumentenbond tot ‘Beste Koop’ Maart 2010! Kortom de Whirlpool Denver 1600 is een echte musthave onder de wasmachines!

Speciale wasprogramma’s

Zo heeft de Whirlpool Denver 1600 wasmachine een speciaal programma voor de handwas. Zo kan je bijvoorbeeld bepaalde kledingstukken met een handwassymbool in het label, gewoon in de wasmachine stoppen. Ook handig is de start-uitstel functie, hiermee kan je zelf bepalen wanneer je de wasmachine wil laten draaien. Handig!

Overige specs?

De Whirlpool Denver heeft energielabel A+. Dit wasautomaat is dus 10% zuiniger dan een wasmachine met een A-label. Het was- en droogresultaat is A bij 1600 toeren. De capaciteit van de Whirlpool Denver is 7 KG en hij verbruikt 54 liter water.

Beste koop Consumentenbond

De Whrilpool Denver 1600 wasmachine is een echte winnaar. Want deze wasmachine is door de Consumentenbond uitgeroepen tot ‘Beste Koop’ Maart 2010!

Meer info

Meer informatie over de Whirlpool Denver 1600? Bekijk dan de video van onze Digitale Verkoper over deze Whirlpool Denver 1600! Of kom langs bij ons in Naarden. Onze verkopers kunnen jou alles vertellen over deze wasmachine van Whirlpool. De whirlpool Denver kopen? Dat kan gemakkelijk en snel online!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top