Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 14 mei 2012

Win 1 van de 5 trips naar de Olympische Spelen in Londen

Tot 15 juni maak je bij aankoop van een van de energiezuinige apparaten van Bosch kans op een VIP-TRIP voor twee personen naar de Olympische Spelen in Londen.

Green Technology inside

Duurzaamheid is voor Bosch een uitgangspunt bij het ontwikkelen en verbeteren van ieder apparaat. En met succes, want in de zuinigste energieklassen is Bosch uitzonderlijk goed vertegenwoordigd.

Green Technology inside is een filosofie van Bosch waarin duurzaamheid ook staat voor kwaliteit en integriteit. Om deze visie kracht bij te zetten, sponsort Bosch Olympische zeilsters Lisa Westerhof en Lobke Berkhout. Als jij die reis naar Londen wint, kun je Lisa en Lobke aanmoedigen in hun kampioenschapsrace.

Hoe ziet de VIP-TRIP er uit?

Je vliegt vrijdag 10 augustus naar Londen waar je tot en met zondag 12 augustus verblijft. Op vrijdag bezoek je de medal race 470 van Lisa en Lobke en op zaterdagavond de atletiekfinale. Tevens ontvang je entreekaarten voor het Holland Heineken House voor vrijdag- en zaterdagavond. Uiteraard verzorgt Bosch ook de hotelovernachtingen, het ontbijt de lunch en de diners. Op zondag vlieg je weer terug.

Hoe maak je kans?

Koop tot 15 juni 2012 een van de energiezuinige actiemodellen van Bosch:

WAY28540NL
SMU69M55EU
SMU58M95EU
SMU53M95EU
SMS69M52EU
SMS58M98EU
SMS58M92EU
SMS53M92EU


Ga naar www.bosch-home.nl/viptrip en registreer je aankoop voor 1 juli 2012 Bewaar je kassabon, want deze moet je kunnen overleggen als je de winnaar bent van één van de vijf VIP-TRIPS. De winnaars zullen uiterlijk vrijdag 6 juli bekend gemaakt worden en krijgen hiervan persoonlijk bericht. (ACTIE VERLOPEN!)
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top