Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 26 juli 2013

Win de Weekendknaller van week 30: een Indesit wasmachine en droger!

Wij van Wasmachine.nl hebben samen met Indesit een knaller voor je! De Weekendknaller is deze week een super combinatie: een Indesit wasmachine en droger! Wil je beide winnen? Dan is dit je kans!

Wat moet je doen?

Om mee te doen aan deze actie moet je een paar dingen doen. Allereerst, vertel ons op de Facebookpagina van Wasmachine.nl waarom jij nou zo graag deze prachtige Weekendknaller wilt winnen. Vergeet niet de berichten over deze te gekke actie te liken en te delen met je vrienden.

Actievoorwaarden

Deze actie is in samenwerking met Indesit tot stand gekomen en loopt vanaf vrijdag 26 juli, 12:00 uur t/m maandag 29 juli 2013, 11:59 uur. Onder de mogelijke kanshebbers vallen alleen degenen die de Facebookpagina van Wasmachine.nl leuk vinden en de berichten over deze actie geliked en gedeeld hebben. Uit alle deelnemers kiezen wij willekeurig een winnaar en over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Als je de gelukkige winnaar bent, dien je de wasmachine en droger bij ons in Naarden op te halen, zodat de garantie goed afgehandeld kan worden. Bovendien zal er een foto gemaakt worden die op de Facebookpagina van Wasmachine.nl geplaatst wordt.

Heb je gewonnen?

Heb jij met deze actie meegedaan en ben jij de trotse eigenaar van deze fantastische combinatie? Dan vragen wij jou om drie reviews achter te laten en wel op Wasmachine.nl, Beslist.nl en Kieskeurig.nl. Zo worden ook andere mensen geholpen met hun beslissing over het aankopen van een Indesit.

Klik hier om de Weekendknaller te bekijken.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top