Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 02 mei 2013

Win een AEG warmtepompdroger!

Wij van Wasmachine.nl hebben samen met AEG een geweldige actie voor je! Wil jij een gloednieuwe AEG warmtepompdroger winnen ter waarde van maar liefst 699 euro? Dan is dit jouw ultieme kans!

AEG warmtepompdroger

De AEG Lavatherm T64570AH1 is een gebruiksvriendelijke wasdroger met een droogcapaciteit van 7kg. Deze AEG is voorzien van het Silent-syteem, waardoor je je was geruisloos kan drogen. Bovendien is deze wasdroger zeer energiezuinig. Ideaal toch?

Wat moet je doen?

Om mee te doen aan deze actie moet je een paar dingen doen. Allereerst, vertel ons op de Facebookpagina van Wasmachine.nl waarom jij nou zo graag deze prachtige AEG Lavatherm T65470AH1 wilt winnen. Vergeet niet de berichten over deze te gekke actie te liken en te delen met je vrienden.

Actievoorwaarden

Deze actie is in samenwerking met AEG tot stand gekomen en loopt vanaf donderdag 3 mei t/m donderdag 16 mei. Onder de mogelijke kanshebbers vallen alleen degenen die de Facebookpagina van Wasmachine.nl leuk vinden. Uit alle deelnemers kiezen wij willekeurig een winnaar en over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Als je de gelukkige winnaar bent, dien je de droger bij ons in Naarden op te halen, zodat de garantie goed afgehandeld kan worden. Bovendien zal er een foto gemaakt worden die op de Facebookpagina van Wasmachine.nl geplaatst wordt.

Ben jij de gelukkige winnaar?

Heb jij met deze actie meegedaan en ben jij de trotse eigenaar van deze fantastische AEG warmtepompdroger? Dan vragen wij jou om drie reviews achter te laten en wel op Wasmachine.nl, Beslist.nl en Kieskeurig.nl. Zo worden ook andere mensen geholpen met hun beslissing over het aankopen van een AEG warmtepompdroger.

AEG op Wasmachine.nl

Op zoek naar een nieuwe AEG wasmachine of droger? Bekijk dan hier eens ons complete AEG assortiment!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top