Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 05 maart 2013

WIN een Samsung EcoBubble wasmachine!

Samsung en Wasmachine.nl hebben voor jou een te gekke actie bedacht, waarmee jij een gloednieuwe Samsung EcoBubble wasmachine ter waarde van maar liefst 699 euro kan winnen, en wie wilt dat nou niet?! Met een EcoBubble wasmachine bespaar je niet alleen energie en water, maar ook tijd! Ontdek de voordelen en het gemak zelf en doe mee!

Samsungs EcoBubble technologie

De EcoBubble technologie van Samsung slaat je wasmiddel en water tot schuim voordat de cyclus begint. Hierdoor ontstaan er bubbels die sneller doordringen in je kleding dan geconcentreerd wasmiddel. Met als effect dat je was net zo schoon wordt in koud water als in warm water. Op deze manier besparen Samsung wasmachines met EcoBubble energie!

Wat moet je doen?

Om kans te maken op een Samsung EcoBubble wasautomaat moet je een paar dingen doen. Vertel ons op de Facebookpagina van Wasmachine.nl waarom jij voor een Samsung EcoBubble wasmachine zou kiezen ten opzichte van een ander merk en natuurlijk ook waarom jij deze WF70F5E3P4W wasmachine wilt winnen. Uiteraard dien je de berichten over deze te gekke actie te liken en te delen met je vrienden.

Actievoorwaarden

Deze actie is in samenwerking met Samsung tot stand gekomen en loopt vanaf 5 maart tot en met 18 maart 2013. Om kans te maken op deze Samsung EcoBubble dien je de fanpagina van Wasmachine.nl leuk te vinden. De winnaar wordt willekeurig uitgekozen en over deze uitslag wordt niet gecorrespondeerd. De winnaar dient de wasmachine bij ons in Naarden op te halen, zodat we de garantie goed kunnen afhandelen. Ook zal er dan een foto gemaakt worden die op de fanpage van Wasmachine.nl geplaatst wordt.

Heb jij gewonnen?

Ben jij de winnaar van deze unieke actie en mag jij je dus de nieuwe, trotse eigenaar noemen van deze Samsung wasmachine? Dan vragen wij jou om drie reviews achter te laten op natuurlijk Wasmachine.nl, maar ook op Beslist.nl en Kieskeurig.nl. Dankzij jouw mening worden op deze manier andere mensen geholpen in hun beslissing over het kopen van wellicht een EcoBubble wasmachine.

Wasmachine.nl

Nieuwe wasmachine nodig? Bekijk dan eens het gehele assortiment van onze Samsung EcoBubble wasmachines. Met een EcoBubble wasmachine bespaar je op je energierekening! Ontdek de voordelen en het gemak zelf!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top