Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 21 mei 2012

Zanussi EK wedstrijd: voorspel en scoor een Zanussi!

Kan jij ook haast niet wachten totdat het EK begint? Zanussi heeft nu een leuke EK wedstrijd… Voorspel de uitslag en scoor een Zanussi! Het enige wat je hoeft te doen is de juiste EK-voetbaluitslag van het Nederlands Elftal te voorspellen en je krijgt het aankoopbedrag van je nieuwe Zanussi retour.

Hoe werkt het?

Als je tussen 15 mei 2012 en 30 juni 2012 een Zanussi apparaat aanschaft en zolang het Nederlands Elftal actief is tijdens het EK voetbal, kun je meedoen met deze EK actie van Zanussi.

Voorspel op de Zanussi actie site uiterlijk 24 uur voor aanvang van de wedstrijd van het Nederlands Elftal de juiste wedstrijduitslag en je krijgt het aankoopbedrag van jouw nieuwe Zanussi retour.

Mocht Nederland de finale halen, waar we natuurlijk allemaal op hopen, en je voorspelling voor die wedstrijd is juist, dan win je naast je aankoopbedrag ook nog eens een Zanussi warmtepompdroger!

Op de actiepagina van Zanussi staan twee vragen die je moet beantwoorden:

VRAAG 1
Wat wordt de uitslag van de wedstrijd van het Nederlands Elftal?

VRAAG 2
In welke speelminuut van de wedstrijd wordt het eerste doelpunt gemaakt?

Voorspel en scoor! Elke deelnemer ontvangt een gratis Nike voetbal. (ACTIE VERLOPEN!)

Actievoorwaarden

Deze actie is geldig van aankopen vanaf 15 mei tot minstens 16 juni en maximaal 30 juni 2012. De actieperiode is dus afhankelijk van hoever het Nederlands Elftal tijdens het EK komt.

Voor meer informatie over de actievoorwaarden van deze Zanussi EK actie klik je hier. Wil jij je voorspelling opgeven? Ga dan hier naar de speciale actiesite van Zanussi. (ACTIE VERLOPEN!)
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top