Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 05 december 2011

Zuinige vaatwassers bij Wasmachine.nl!

We zijn met z'n alleen natuurlijk erg met het milieu bezig en willen daarom ook graag groene, energiezuinige producten hebben. Dat kan o.a. met de zuinige vaatwassers van diverse topmerken bij Wasmachine.nl. We willen allemaal wel een zuinige afwasmachine in onze keuken! Wasmachine.nl zet een aantal zuinige vaatwassers en technologieën voor jou op een rijtje!

ProClean van AEG

De 'ProClean' vaatwassers van AEG, zoals de AEG Favorit 55420W0P, zijn voorzien van veel handige extra’s om niet alleen méér, maar ook schoner, stiller en zuiniger af te wassen. Sensoren berekenen de benodigde hoeveelheid water en de maximale energiebehoefte om verspilling van elektriciteit, water en tijd te voorkomen.

VarioSpeed van Bosch

Ook Bosch heeft bijzonder zuinige vaatwassers in haar assortiment, zoals de SMS53M92. Met het innovatieve VarioSpeed kun je met deze afwasmachine afwassen in de helft van de tijd, Deze functie reduceert de afwasduur met maar liefst 50 procent, zelfs bij volle belading en sterk vervuild serviesgoed!

Speedmatic van Siemens

De SpeedMatic vaatwassers van Siemens zijn snel, zuinig, efficiënt en hebben per wasbeurt genoeg aan tien liter water. Dat betekent ook dat de machine minder water hoeft op te warmen waardoor je ook op elektriciteitsverbruik bezuinigd. Verder beschikt deze afwasmachine over de functie 'EnergySave', waarbij je met één druk op de knop energie kan besparen. De SN26T894 Silent Master van Siemens is zo’n energiezuinige vaatwasser.

Wasmachine.nl

We zouden allemaal wel een zuinige en toch goede en mooie vaatwasser in onze keuken willen hebben, Wasmachine.nl biedt hierin de oplossing! Bestel jouw zuinige afwwasmachine op Wasmachine.nl of kom eens langs bij onze showroom in Naarden.

Like op Facebook!

Like onze fanpagina Like dit artikel
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top