Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 09 juli 2013

Zwemkleding wassen

Afgelopen weekend hebben we mogen genieten van heerlijk weer en als het een beetje meezit deze week ook. Of je nu vakantie hebt, of gewoon nog aan het werk bent, afgelopen weekend ging half Nederland naar het strand. En gelijk heeft iedereen! Bikini’s en zwembroeken werden uit de kast getrokken en de dapperen waagden zelfs nog een duik in de nu nog koude zee. Gezellig zo’n dagje strand maar wanneer je thuis komt moet je alles goed schoonmaken. Je wilt tot slot je mooie badkleding niet verpesten.

Houd je zwemkleding mooi!

Zwemkleding heeft een hoop te voorduren. Zonlicht, zout uit de zee, chemicaliën uit het zwembad. Dit kan er voor zorgen dat je bikini of zwembroek verkleurd, dus hoe houd je je zwemkleding mooi?

De allereerste tip is, kijk uit met zonnebrand. Dit kan voor vlekken zorgen. Smeer je van te voren in met zonnebrandcrème en kleed je na 30 minuten pas aan.

Zwemkleding in de wasmachine

Was zodra je thuis bent je zwemkleding. Check voordat je je zwemkleding wast het etiket. Belangrijk is om een kort programma te kiezen, koud water en een fijnwasmiddel. Zwemkleding doe je het beste niet in de droger, maar laat je luchtdrogen. Wring het niet uit, want dat is niet goed voor de stof. Indien je een badpak hebt, deze kan je het beste even uitleggen in plaats van ophangen, dit voorkomt dat deze uitlubbert.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top