Jouw ervaring telt voor ons

Zichttermijn

Wanneer u een online aankoop doet, dan heeft u niet de mogelijkheid om het product eens goed te bekijken, zoals u dat normaal gesproken wel in de showroom zou doen. Daarom heeft u bij online aankopen op Wasmachine.nl een zichttermijn van 14 dagen. Vanzelfsprekend zitten hier een aantal voorwaarden aan verbonden, maar welke?

Ik heb online een product besteld, mag ik deze wel uitpakken?

Ja dat is mogelijk, wanneer u online een product heeft besteld mag u deze uitpakken en bekijken. Dit houdt in dat wanneer u bijvoorbeeld een wasmachine heeft gekocht, deze mag controleren op de juiste kleur, het juiste model, de juiste specificaties etc. U mag het product echter niet in gebruik nemen. Ook de verpakking zal voor zover redelijkerwijs mogelijk in originele staat moeten blijven.

Ik wil een product retourneren, maar hoe doe ik dat?

Het beste is om hiervoor contact op te nemen met de klantenservice om een ophaalafspraak te maken. De kosten hiervan bedragen 39,95 euro.

Hoe stuur ik een product vanuit België retour?

U dient hiervoor contact op te nemen met de klantenservice om een ophaalservice in te laten zetten.

Ik wil een ander product, kan ik deze ruilen?

Nee, ruilen is helaas niet mogelijk als u het product online heeft gekocht. Binnen deze 14 dagen kunt u zich bij ons melden om het te retourneren. U kunt hiervoor het beste een ophaalafspraak met onze klantenservice mee maken. Het onbeschadigde product dient u, voor zover redelijkerwijs mogelijk, in originele staat en fabrieksverpakking samen met een kopie van uw factuur te retourneren. Het apparaat mag dus niet in gebruik worden genomen. Als het apparaat wordt gebruikt, dan is deze vanaf dat moment uw eigendom en kan het apparaat niet meer geretourneerd worden.

Krijg ik automatisch mijn geld terug als het artikel geretourneerd is?

Ja, indien u de bestelling heeft geretourneerd en deze al betaald had, dan wordt het aankoopbedrag zo snel mogelijk naar u teruggestort. Het bedrag wordt teruggestort op de rekening waarmee u ook de bestelling heeft betaald. Zodra uw product retour is in ons magazijn, zal dit in de regel binnen enkele werkdagen op uw rekening staan. Uiterlijk binnen twee weken na de ontbinding. Wanneer uw product binnen is, wordt overgegaan tot terugbetaling.

Krijg ik de reeds betaalde verzendkosten terug bij een retourzending?

Wanneer u gebruik maakt van het zichttermijn dan worden de kosten voor de retourzending wel ingehouden.

Het product is niet naar verwachting, kan ik het retourneren?

Ja zeker, wanneer u online iets besteld heeft op Wasmachine.nl, dan heeft u iets op afstand gekocht. U heeft hierdoor recht op een zichttermijn van 14 dagen. Binnen deze 14 dagen kunt u zich bij ons melden om het te retourneren. Dit kan doormiddel van een ophaalafspraak met onze klantenservice . Het onbeschadigde product dient u, voor zover redelijkerwijs mogelijk, in originele staat en fabrieksverpakking samen met een kopie van uw factuur te retourneren. Het apparaat mag dus niet in gebruik worden genomen. Als het apparaat wordt gebruikt, dan is deze vanaf dat moment uw eigendom en kan het apparaat niet meer geretourneerd worden.

Ik heb een ander product ontvangen dan ik had besteld, wat moet ik doen?

Controleer bij ontvangst van het artikel binnen 48 uur of het juiste product afgeleverd is. De chauffeurs zullen u vragen om te tekenen voor goed ontvangst. Teken alleen als u hier zeker van bent! Als blijkt dat u toch een verkeerd product heeft ontvangen, dan dient u binnen 48 uur dit aan ons te melden via mail of telefoon.

Ik heb een beschadigd product ontvangen, kan deze direct omgeruild worden?

Ja dat kan, maar controleer bij ontvangst van het artikel binnen 48 uur of het product beschadigd geleverd is. De chauffeurs zullen u vragen om te tekenen voor goed ontvangst. Teken alleen als u hier zeker van bent! U kunt het product samen met de chauffeur controleren op beschadigingen. Als blijkt dat u toch een beschadigd product heeft ontvangen, geef dit dan het liefst binnen 48 uur aan ons door via mail of telefoon.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top