Jouw ervaring telt voor ons

Miele T1 wasdroger

Meer dan 100 jaar maakt Miele betrouwbare producten van hoogwaardige kwaliteit. Met een Miele T1 wasdroger ben je verzekerd van de nieuwste, innovatieve technologieën zoals onder meer PerfectDry, SteamFinish en FragranceDos voor extra duurzaamheid en gebruikersgemak.

PerfectDry

Tot op de graad nauwkeurig gedroogd
Hoewel bij andere wasdrogers het kalkgehalte van het water de restvochtmeting beïnvloedt, zorgt het Perfect Dry-systeem ervoor dat je wasgoed tot op de graad nauwkeurig gedroogd wordt. Bij Miele T1 wasdrogers wordt het kalkgehalte van het water gemeten en de droging daarop afgestemd. Je wasgoed wordt precies zo droog als je van tevoren hebt ingesteld.


SteamFinish

Minder tijd kwijt aan strijkwerk
Is strijken niet een van je favoriete bezigheden? De Miele T1 wasdrogers zijn voorzien van SteamFinish waardoor je minder tijd kwijt bent aan strijkwerk. Aan het einde van het droogproces wordt een waternevel aan de SoftCaretrommel toegevoegd, waardoor de warme drooglucht opwarmt. Je wasgoed wordt zichtbaar gladder!

FragranceDos

Heerlijk ruikend wasgoed
Geef je wasgoed tijdens het drogen een frisse geur. De Miele geurflacons (beschikbaar in vijf frisse varianten) worden geproduceerd door een familiebedrijf in Frankrijk. Geniet tot wel vier weken lang van heerlijk ruikend wasgoed.

En nog veel meer! Naast bovenstaande innovatieve technieken zijn een aantal Miele W1 wasmachines ook uitgerust onder meer de volgende functies:

Minder condenswater in het waterreservoir

Alleen bij Miele
Alle Miele condensdrogers inclusief de droogautomaten met warmtepomptechnologie hebben een geïntegreerde condenswaterafvoerleiding. Zo kun je het condenswater rechtstreeks in de wastafel of in de sifon pompen. Zo hoef je het condenswaterreservoir niet meer te legen.

Droogprogramma’s

Voor ieder type wasgoed een droogprogramma
Wasdrogers van Miele zijn voorzien van veel droogprogramma’s. Of je nou overhemden, zijde, wol, jeans of outdoorkleding wilt drogen, voor iedere wasgoed is een eigen droogprogramma. Zo ben je ervan verzekerd dat je wasgoed optimaal gedroogd wordt.

Meer weten? Kijk voor meer informatie op de specifieke productpagina’s van de Miele wasdrogers.

Populaire Miele

Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top