Jouw ervaring telt voor ons

Miele W1 wasmachine

Al meer dan 100 jaar staat Miele bekend om kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Miele is vooruitstrevend en altijd op zoek naar nieuwe technologieën om haar producten te kunnen verbeteren. Met een Miele W1 wasmachine ben je ervan verzekerd dat je schoner, zuiniger en comfortabeler dan ooit wast. In een Miele wasmachine zitten technieken verwerkt als PowerWash, TwinDos en CapDosing. Een Miele wasmachine zorgt ervoor dat je wasgoed perfect gewassen en verzorgd wordt.

PowerWash

Eersteklas wasresultaat binnen één uur!
Een Miele W1 wasmachine is voorzien van PowerWash. Dit systeem bestaat uit PowerShower en QuickPowerWash. PowerShower is een unieke sopcirculatie-systeem waarmee vuil effectief verwijderd wordt. Dankzij effectieve benutting van wasmiddel behaal je een positief reinigingsresultaat van maar liefst 10%. Met QuickPowerWash garandeert Miele een eersteklas wasresultaat binnen één uur!
TwinDos

Juiste hoeveelheid wasmiddel op het juiste moment
TwinDos is het beste systeem voor vloeibaar wasmiddel. Met het TwinDos doseringssysteem wordt de juiste hoeveelheid wasmiddel op het ideale moment tijdens het wasproces toegevoegd. Of je nu witte of bonte wasgoed hebt, je wasgoed is met een Miele wasmachine altijd perfect schoon.
CapDosing

Ideaal voor speciale textielsoorten
CapDosing vormt een perfecte aanvulling op speciale wasprogramma’s. Dankzij CapDosing wordt het beste wasresultaat behaald voor speciale textielsoorten. Plaats een capsule in de wasmiddellade van je Miele wasmachine en de wasmachine doseert automatisch de inhoud op het ideale moment tijdens het wasproces.
En nog veel meer! Naast bovenstaande innovatieve technieken zijn een aantal Miele W1 wasmachines ook uitgerust onder meer de volgende functies:

Vlekkenfunctie

Alleen bij Miele
Met de speciale wasfunctie ‘Vlekken’ kun je met je Miele wasmachine maar liefst 23 verschillende soorten vlekken behandelen en tot wel drie soorten vlekken tegelijkertijd. Deze speciale wasfunctie gebruik je in combinatie met een wasprogramma naar wens en het programmaverloop wordt dan automatisch aangepast aan de betreffende vlekken. Zo ben je dus altijd verzekerd van schone en vlekvrije kleding!

SteamCare-functie

50% minder strijken
Is strijken ook niet je favoriete bezigheid? Met de SteamCare-functie hoef je sommige kledingstukken nooit meer te strijken! Door de toepassing van stoom komen sommige kledingsoorten compleet gestreken uit je Miele W1 wasmachine. Met de functie ‘Gladstomen’ komt je kleding zelfs compleet gewassen en gestreken uit de trommel. Gebruik de stoomfunctie direct na het wassen of stop je reeds gewassen kleding in de trommel en laat je Miele wasmachine al het strijkwerk voor je doen.

Meer weten? Op de specifieke productpagina’s van de Miele wasmachines kun je precies lezen welke functies de betreffende machine heeft.

Populaire Miele

Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top