Algemene informatie over de DAEWOO DWCLD7612

Daewoo DWC-LD7612

Deze energiezuinige Daewoo DWC LD 7612 wasdroogcombinatie heeft de energielabel A gekregen. Dankzij de Direct Drive motor is hij stil, zuinig en duurzaam. Naast zuinig voor je portemonne, is deze wasdroogcombinatie ook zuinig met je kleding. 

  • Direct Drive
  • Star Drum trommel
  • Wascapaciteit: 9kg / Droogcapaciteit: 7kg
  • 1600 toeren
  • Air Bubble technologie
  • Grote deuropening
  • Resttijdindicatie
  • Startuitstel
  • Afmetingen (H x B x D in cm): 85 x 60 x 70
  • Energieklasse A
Daewoo DWC-LD7612

Energiezuinige wasdroogcombinatie

Daewoo DWC LD 7612 wasdroogcombinatie is erg energiezuinig. Hij heeft een wascapaciteit van 9kg en 1600 toeren. De LD7612 heeft een Direct Drive motor en is daardoor een stuk stiller, zuiniger en duurzamer. Bovendien heeft deze wasdroogcombinatie een Star Drum trommel waardoor schade aan kleding voorkomen wordt. Bovendien bespaart deze methode watergebruik wat weer voordelig is voor het energieverbruik!

Was schoner met de Air Bubble technologie

Met de Air Bubble technologie wordt gebruik gemaakt van luchtstromen om de was schoon te krijgen. Hierdoor komt kleding schoner uit de was met minder energieverbruik. Het is zelfs mogelijk om op minder hoge temperaturen (of koud water) je kleding schoon te krijgen. Bovendien voorkomt de Air Bubble technologie aan kleding en reduceert het de wrijving tussen kleding en kleding met de trommel.

Trommel
Anergielabel A

Energieklasse A

Deze Daewoo wasdroogcombinatie is erg zuinig en valt in de energieklasse A. Deze wasmachine zorgt niet alleen goed voor je was en voor je portemonnee, maar het milieu wordt ook nog eens zo min mogelijk belast.


Product specificaties DAEWOO DWCLD7612

Specificaties Omschrijving
Vulgewicht 9kg
Toerentallen 1600
Energieklasse A
Garantie 2 jaar
Kleur Wit
Resttijd-indicatie Ja
Uitgestelde-start Ja
Motor-type Zonder koolborstels

Toebehoren

29,95
9,95
799,00
59,95
16,95
24,95
  Plaats artikel en toebehoren in winkelmand

Wat zeggen andere gebruikers over de DAEWOO DWCLD7612

corry zunnebeld18-06-2014

was droog combinatie

Geweldige service na eerste was veel herrie er was gelijk een monteur geweldig
Cynthia04-04-2014

Daewoo DWC-LD7612

Veel complimenten voor de service van Wasmachine.nl! De levering is snel, je kan zelf de dag kiezen en je wordt keurig een dag van te voren op de hoogte gesteld rond welk tijdstip ze komen. De mannen die hebben bezogd waren uiterst netjes, vriendelijk en snel (blijft knap hoe je zo'n zwaar ding 2 etages omhoog krijgt) Tevens ben ik erg tevreden over de Daewoo. Er kan veel in, hij wast goed en is redelijk stil. Enig minpunt is dat een volledig programma lang duurt, maar Je kan de droger ook handmatig wat korter qua tijd instellen en dan komt de was bij 'strijkdroog' er nog steeds super droog uit. Tip; wanneer je was hebt dat sneller kreukt zoals dekbedovertrekken en tshirts, doe de trommel dan niet zo vol.
Hilin29-03-2014

de wasmachine kwam precies op tijd aan zoals aangegeven, hele goede service. ik ben zeer tevreden over de nieuwe wasmachine en ik ga zeker in de toekomst nog wat bestellen van deze shop.
Rick13-02-2014

Goede was(droog) machine

Op donderdag besteld en op vrijdag in huis. Helemaal niets over te klagen. Nu hadden we wel het probleem dat er wat uit de filter liep wat erg vervelend is maar één belletje later kregen we te horen dat de monteur binnen 24 uur zou bellen om een afspraak te maken om het te komen maken. wat ook gewoon goed gebeurde en hij was er de dag erna. Natuurlijk nooit leuk als iets stuk is maar het is snel en goed opgelost.
Nathalia Wevers28-11-2013

DAEWOO DWCLD7612

Een hele fijne en bijna geluidloze wasmachine met veel voordelen, een grote vultrommel, wassen en drogen kan aaneengesloten doorgaan, ideaal in combinatie met de in te stellen uitgestelde starttijd. 's ochtends stop je de vieze was er in en 's avonds haal je de schone droge was er weer uit. Één klein puntje van jammer.. een kort programma kan niet op 1600 toeren centrifugeren.
Ron Voskuil05-09-2013

DAEWOO DWCLD7612.

Wij bestelde de was-droogmachine om 19.00 uur in de avond en de volgende dag om 13.00 uur stond de machine aangesloten op zijn plaats. Bezorgers zeer vriendelijk en proffesioneel. Was-droogmachine doet het erg goed en is zeer geluidloos.
Schrijf je in en je ontvangt onze laatste trends, updates & aanbiedingen!
To Top